IDENTITEIT - LOGO

Ingeborg Vos 26-09-2018 1943 keer bekeken

In Crailo smelten Natuur en Cultuur samen. In een uniek landschap van bos en heide, ontwikkelt een buurtschap waarin wonen en ondernemen samengaan met een diversiteit aan planten en dieren.

Het ontwikkelen van een nieuw innovatief gebied waarin de bouwplannen even veel aandacht krijgen als de natuur, is inspiratiebron geweest voor de visuele identiteit van Crailo. Wie ons beeldmerk bestudeert, kan er zowel een gebouw als en blad in herkennen. Ze gaan moeiteloos in elkaar over.

Wie het buurtschap en haar rijke historie beter kent, ziet ook de landschappelijke kenmerken van Crailo. Denk hierbij aan de geometrische opstelling van de op Crailo gelegen Kolonel Palmkazerne. En de 'nerf' in ons logo doet in geografische zin denken aan de lange verbindingsweg tussen Laren en Hilversum, genaamd ‘het gebed zonder end’. 

Onze visuele identiteit stel ons in staat om de mogelijkheden en kansen die Crailo te bieden heeft in beeld te brengen. We willen er mee inspireren en oproepen tot participeren in deze unieke plek.

Cookie-instellingen