Goede reactie op oproep ateliergroep

Ingeborg Vos 02-01-2019 1515 keer bekeken

Op onze oproep voor deelnemers aan de ateliergroep hebben we maar liefst 39 reacties ontvangen. Uit alle reacties sprak het enthousiasme om mee te denken in de ateliergroep. Omdat er slechts 15 plaatsen zijn, hebben we een keuze uit de aanmeldingen moeten maken.

Hierbij hebben we gekeken naar het woonadres, leeftijd en achtergrond van mensen om een groep aan tafel te hebben met zoveel mogelijk invalshoeken.

Ze komen de deelnemers in ieder geval uit de regio -veelal Gooise Meren, maar ook uit Laren en Hilversum-. Mensen hebben onder andere kennis over recreatienetwerken, ontwerpen en architectuur. Ze zijn conceptueel denker, ondernemer met een kleine of met  een grote onderneming.

De deelnemers vinden de balans tussen rust en bedrijvigheid belangrijk, maar ook de zorg voor de natuur. Ze hebben kennis van milieubeleid of nieuwe woonvormen voor senioren. Deelnemers zijn huidig bewoner van de kazerne of de directe woonomgeving, maar er is ook één deelnemer uit Huizen en één uit Blaricum. En er zijn mensen die in de toekomst graag op het terrein willen wonen. Daarnaast is de groep deelnemers verdeeld over de leeftijdscategorieën en hebben we zelfs een scholier als deelnemer.

Zaterdag 12 januari start de eerste bijeenkomst van een serie van drie.

Cookie-instellingen