Ateliergroep ziet eindresultaat

Ingeborg Vos 18-12-2019 4888 keer bekeken

Tijdens de laatste bijeenkomst van de ateliergroep hebben de leden het voorlopig eindresultaat gezien van hun inspanningen. De stedenbouwkundige presenteerde met collega’s het stedenbouwkundig- en landschapsplan zoals dat naar de colleges van burgemeester en wethouders is gegaan.

De leden van de ateliergroep gaven aan dat zij met veel plezier betrokken waren bij de planvorming en hun inbreng terugzien in het eindresultaat.

In het afgelopen jaar kwam de ateliergroep zes zaterdagochtenden bijeen om hun mening en ideeën te geven. De groep bestond uit bewoners en ondernemers uit de drie betrokken gemeentes. De leden deelden hun beelden en wensen over het gebruik en de sfeer van het gebied en de bebouwing. Zij gaven onder andere advies over het gebruik van duurzame materialen, het betrekken van de nieuwe bewoners bij hun buurt, het inrichten van het openbaar gebied, duurzame oplossingen voor mobiliteit en goed gebruik van het bedrijventerrein.

Als dank voor hun inspanningen ontvingen de leden van de ateliergroep een klein duurzaam presentje. Mogelijk worden zij in het vervolg nog eens uitgenodigd. Bijvoorbeeld bij een gesprek over het beeldkwaliteitsplan.

Over de participatie rond het stedenbouwkundig plan is een korte film gemaakt. 

Cookie-instellingen