Terugblik Open Crailodag 25-09-2021

Ingeborg Vos 29-09-2021 1376 keer bekeken

Zaterdagochtend, even voor elfen, betreden de eerste bezoekers het terrein van het toekomstige buurtschap Crailo. Enkele honderden bezoekers volgden tijdens de vierde Open Crailodag.

In de tenten op de appèlplaats van de voormalige kolonel Palmkazerne vertelde Twan Zeegers enthousiast over het mobiliteitsconcept. Laura Spenkelink wist de bezoekers veel te vertellen over biodiversiteit en bij Ingeborg Vos kon men terecht voor meer informatie over het energieconcept.

Na een heerlijke kop koffie bij onze barista of thee/limonade bij de cateringtent kon men een kijkje nemen in de toekomst door in de minibios de presentatie buurtschap Crailo wonen en werken in historie en natuur te bekijken.

Het weer voor eind september was heerlijk en er werd volop genoten van de wandel-/fietstocht over het terrein. Met in gedachte te drie deelgebieden Kazernekwartier, Op de Hei en Op Zuid.

Een veel gestelde vraag is en blijft: wanneer kunnen we een huis kopen, huren of ons daarvoor inschrijven. Daar moet u nog even geduld voor hebben. Het is nog niet mogelijk om in te schrijven voor een koop- of huurwoning. Hiervoor moeten er eerst ontwikkelende marktpartijen geselecteerd worden. Zo ver is het nog niet.

Hou onze digitale nieuwsbrief in de gaten!

Cookie-instellingen