Start planprocedure en inloopavond

Ingeborg Vos 25-04-2019 10724 keer bekeken

De gemeenten Gooise Meren, Hilversum en Laren starten de ruimtelijke planprocedure voor de ontwikkeling van buurtschap Crailo. Hiervoor is de Notitie Reikwijdte en Detailniveau en de Uitgangspuntennotie opgesteld.

De Notitie Reikwijdte en Detailniveau is opgesteld voor de uitvoering van de milieueffectrapportage. Deze ligt ter visie voor zienswijze. De Uitgangspuntennotitie is de eerste notitie ten behoeve van het opstellen van een bestemmingsplan.  Deze ligt ter visie voor inspraak.

Op donderdag 9 mei 2019 tussen 19:00 en 21:00 uur organiseren wij een inloopavond bij de Groene Afslag, Amersfoortsestraatweg 117 in Laren (gebruik voor navigatie: nr. 113). U bent van harte welkom.
Klik hier voor de uitnodiging in PDF.

Op de inloopavond zijn specialisten aanwezig die vragen kunnen beantwoorden over het proces van het op te stellen bestemmingplan en de milieueffectrapportage. Ook kunt u vragen stellen over de Notitie Reikwijdte en Detailniveau en de Uitgangspuntennotitie.

De Notitie Reikwijdte en Detailniveau en de Uitgangspuntennotitie liggen in de periode van 26 april tot en met 6 juni 2019 ter visie op:

  1. het kantoor van Gooise Meren (Brinklaan 35 te Bussum) en

  2. het stadskantoor van Hilversum (Oude Enghweg 23 in Hilversum),

  3. het kantoor van de BEL Combinatie (Zuidsingel 5 in Eemnes).

U moet hiervoor vooraf een afspraak maken via tel.nr 14035 bij de gemeente waar u woonachtig bent.

De beide documenten kunt u ook digitaal bekijken en downloaden via www.officielebekendmakingen.nl. U kunt de stukken vinden als u zoekt op “Buurtschap Crailo”.
Of klik hier voor de Notitie Reikwijdte en Detailniveau en klik hier voor de Uitgangspuntennotitie in PDF.
 

Tijdens deze periode (van 26 april tot en met 6 juni 2019) kunt u schriftelijk een ondertekende reactie indienen onder vermelding van uw contactgegevens (naam, adres en woonplaats), dit ook bij de gemeente waarin u woonachtig bent.

Gemeente Gooise Meren, postadres: Postbus 6000, 1400 HA Bussum.

Gemeente Hilversum, postadres: Postbus 9900, 1201 GM Hilversum.

Gemeente Laren, postadres: Postbus 71, 3755 ZH Eemnes.

Cookie-instellingen