Succesvolle webinar ontwerp bestemmingsplan c.a. buurtschap Crailo

Ingeborg Vos 05-02-2021 2041 keer bekeken

Donderdagavond 4 februari jl. stond voor Crailo in het teken van het webinar ontwerp bestemmingplan. Het webinar werd tijdens de live uitzending door gemiddeld 250 kijkers bekeken. Gestart werd met een korte film waarin het bestemmingsplan gevisualiseerd werd.

Tijdens de uitzending gaven Twan Zeegers (GEM Crailo) en Johan van Damme (Arcadis) uitleg over de regels van dit bestemmingsplan waar landschap leidend is en stedenbouw te gast. Daarnaast was er aandacht voor de milieu effect rapportage en de twee specifieke beleidsregels rondom mobiliteit en natuurinclusief bouwen.

Esther Vlaswinkel (SVP) nam de kijkers mee door het beeldkwaliteitsplan, de basisregels voor hoe het landschap en de bebouwde omgeving straks vorm krijgt. Er was ruim de gelegenheid voor kijkers om, via de chat, vragen te stellen. Naast de sprekers waren ook de wethouders Eijbersen (Gooise Meren), Scheepers (Hilversum) en Stam (Laren) beschikbaar om vragen te beantwoorden.

Gastheer Jan Nieuwenhuizen (GEM Crailo) leidde de kijkers van het ene onderwerp naar het volgende. Het ontwerp bestemmingsplan c.a. ligt tot en met 25 februari a.s. ter inzage bij de drie gemeenten.

Uitzending gemist? Klik hier om deze terug te kijken. 
Alleen de PowerPoint presentatie terug kijken? Klik hier.
Alleen de film terug kijken? Klik hier

Cookie-instellingen