Open Crailodag | zaterdag 25 september 2021

Ingeborg Vos 07-09-2021 2432 keer bekeken

Zaterdag 25 september a.s. wordt voor de vierde keer een Open Crailodag georganiseerd. Iedereen die belangstelling heeft in de ontwikkeling van buurtschap Crailo is van harte welkom tussen 11:00 - 15:00 uur.

De ingang is ook deze keer weer bij de voormalige Kolonel Palmkazerne in Bussum (Amersfoortsestraatweg 85A), daar wordt u welkom geheten.

De open dag vindt voor het overgrote deel buiten plaats. We houden ons aan de geldende coronamaatregelen en vragen u niet te komen als u corona gerelateerde klachten heeft.

Wat kunt u verwachten?
Op de voormalige appèlplaats tussen de kazernegebouwen staan tenten waar wij u graag informeren over de thema’s mobiliteit | energie | biodiversiteit.

In één van de oude kazernegebouwen worden twee minibioscopen ingericht. Aan de hand van een beeldenpresentatie kunt u een kijkje nemen in hoe het buurtschap er in de toekomst uit komt te zien. De presentatie die daar getoond wordt komt na de open dag ook beschikbaar via onze website en YouTube kanaal.

Wilt u meer ontdekken en beleven?
Er is een wandel- / fietstocht die u op eigen gelegenheid kunt maken. Deze voert u door de drie toekomstige deelgebieden van het buurtschap. Een wandel-/fietskaart met extra informatie ligt voor u klaar.

Uiteraard kunt u tijdens de Open Crailodag genieten van een heerlijke kop koffie van onze barista of thee/frisdrank met iets lekkers…

Kom gezellig langs en neem bij voorkeur de fiets (beperkte parkeergelegenheid).

Inschrijving koop- en huurwoningen
Veelvuldig krijgen wij de vraag wanneer de inschrijving voor koop- en huurwoningen start.
Begrijpelijk, lees meer hierover in het artikel ‘nog even geduld…’

Cookie-instellingen