Projectdirecteur Crailo, Jan Nieuwenhuizen, geeft directiestokje door

Ingeborg Vos 24-03-2022 2985 keer bekeken

Het stedenbouwkundig- en landschapsplan, de kaders voor de ambities mobiliteit/energie/biodiversiteit alsook het bestemmingsplan voor Buurtschap Crailo zijn gereed. Tijd voor projectdirecteur Jan Nieuwenhuizen om na vier jaar het directiestokje door te geven.

Nanne Zwiep is zijn opvolger en start als projectdirecteur GEM Crailo B.V. op 1 april 2022. Nanne is zeer ervaren in vastgoed- en gebiedsontwikkeling. ‘We hebben een goede kandidaat gevonden waar ik met een gerust hart de zaken aan kan overdragen’ zo vertelt Jan Nieuwenhuizen.

De afgelopen vier jaar is er een stevige projectorganisatie neergezet. Het team Crailo bestaat uit gedreven mensen op het gebied van ruimtelijke ordening, financiën, civiel en office management.

Er is in die tijd ook een goede samenwerking tot stand gekomen met de drie gemeenten (Gooise Meren, Hilversum en Laren) en belanghebbenden. Ook het uitgebreide participatietraject was onderdeel van de planvorming.

De tijd van voorbereiding van de plannen voor Buurtschap Crailo zit erop. Het is tijd om te starten met de uitvoering, zoals gronduitgifte voor woningbouw en bedrijvigheid. Jan Nieuwenhuizen zorgt voor een goede inwerkperiode om zijn opgedane kennis over te dragen. ‘Ik heb zin om deze fase van het project te mogen begeleiden en de prachtige ambities waar te maken’ aldus Nanne Zwiep.

Cookie-instellingen